onsdag, juli 04, 2007

Semester

Semester. Känn på ordet! Smaka på det! Visst är det ett underbart ord?!

Semester känns som en mycket trevlig uppfinning, nu när den äntligen är här.

Jag har faktiskt s e m e s t e r.

Knappt jag tror det är sant.

Jag befinner mig just nu på Gotland, i Visby närmare bestämt. Jag älskar verkligen Gotland och varje gång jag är här börjar jag genast fantisera och tänka ut hur jag skall kunna flytta hit.
Ett stenhus på Fårö kanske? Eller varför inte en trevlig vindsvåning innanför ringmuren i Visby? Ett stort sekelskifteshus precis vid havet?

Men jag kan meddela att jag inte hade betalat X antal tusen kronor om jag då vetat vilket väder som råder här; svalt, disigt, lite sol som tittar fram, moln som tar över himlen nu och då. Jag ska se över min beställning genast och ordna med mycket solsken och värme tills imorgon!

How Many Bands can you Find?



För ganska länge sedan cirkulerade ovanstående bild runt via mejl och bilden är ursprungligen från en tävling: "Virgin Digital Competition: How Many Bands can you Find?" Jag blev påmind om den i en kommentar längre ner och efter lite letande här i datorn så hittade jag den igen.

Något att roa sig med under en ganska lång tid, åtminstone för min del!

75 band sägs det att man skall kunna hitta på bilden, men surfar man runt lite grand så kan man hitta lite andra uppgifter. Lycka till!

Sudersand strand, Fårö