lördag, november 17, 2007

Islyktsformar

När jag letade lite bilder på islyktor hittade jag Dekorera Mera som säljer formar att göra just islyktor i. De beskriver här hur man gör islyktor med hjälp av formarna och ger även tips om hur man kan använda islyktorna till andra ändamål. Till exempel att ha som dekoration på ett buffébord eller som drinkglas. Formarna, som finns i tre olika storlekar, kan man köpa i deras webbshop och just nu är de nersatta i pris. Den stora islyktsformen kostar nu 156 kr, eller så kan man få en stor och en liten för 299 kr. Fint blir det i alla fall!


Bild: Dekorera Mera

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilken vacker bild´så inspirerande. Jag kan berätta för dig att idag har jag ringt Koffert och frågat när de får in strutarna och de kommer i nästa vecka. Så Humlegårdsgatan 11 i stockholm gäller för oss som vill ha strutar ;.) Fin blogg jag länkar gärna dig, säg till om det inte är ok?
Kram

magnabus sa...

Åh, tack snälla du! :) Om jag inte hittar dem någon annanstans så gör jag nog ett försök att ringa dem i nästa vecka för att höra om de kan tänka sig att skicka dem per post upp till Norrland! :)

Såklart det är ok! Kram