onsdag, november 14, 2007

En riktig magnabuspryl

Har just hittat en riktig magnabuspryl, och dessutom en riktigt bra julklappsidé!


Bild: pressbild hos personligalmanacka.se

En personlig almanacka. En personlig almanacka med möjlighet att påverka hur den skall se ut efter just dina egna behov:
- du väljer text och färg till omslaget i stabil plast.
- 12 månaders veckoplanering, med din design, helt i färg.
- tryckt sida med ägaruppgifter.
- valfria sidor i slutet, med årsöversikt om du vill.
- storlek: 16 x 15 cm och 1,5 cm tjock.

Du har den hemma hos dig inom två veckor för 275 kr (inkl frakt).

Nähäpp, över till Operation Gardinfållning.

Over and Out.

Årets Julkalender 2007: En riktig jul


Bild: Sveriges Television

Årets Julkalender heter "En riktig jul" och handlar om Mila som önskar sig just en riktig jul, en sån som det alltid varit tidigare. 2007 års julkalender utspelar sig både i tomteverkstaden uppe i Nordpolen och hos människorna och är enligt SVT "fylld av humor, äventyr, värme, isbjörnar och magi."

Vad tror ni om denna? Kan den vara något?

Jag kan tänka mig att Storasyster i familjen kanske är stor nog att tycka om den här julkalendern men är mycket tveksam till om Lillasyster är det. Själv funderar jag på att utöka filmsamlingen med någon tidigare årgång av julkalendern. Kanske Teskedsgumman. Den tror jag att mina barn skulle tycka om.

Det var det fräckaste!


Bild: Bokus

Den här boken finns nu i miniformat för endast 39 kr hos Akademibokhandeln eller Bokus och är verkligen en rolig historia! Mina barn älskar den här boken. Boken handlar om en mullvad som en dag sticker upp huvudet ur sitt bo i jorden och får en bajskorv i skallen. Han blir mycket förargad och bestämmer sig för att ta reda på vem som var den skyldige. Man träffar många djur från duvor till getter. När mullvaden till slut får reda på vem som hade gjort det kan han nöjd och glad krypa ner i sitt bo igen.

Den har varit en återkommande favorit hos mina barn och den här i miniformat tycker jag verkar vara en perfekt julklapp!