lördag, juli 07, 2007

Dagens tips

Det kan inte bli annat än Krusmyntagården, en mil norr om Visby i Brissund. Vilken underbar plats! Krusmyntagården är en örtträdgård med hundratals örter som drivs av Lena Blomqvist. Här finns även en butik med mängder av härliga kryddor, goda oljor och annat som passar in i köket.

En örtträdgård, butik och restaurang precis vid havet. Gudomligt! Vad sägs om "grillat med läckra tillbehör inspirerat av gårdens egna kryddor. Du får din egen grill till bordet och väljer själv vad du vill grilla. Avrunda måltiden med godsaker såsom ost, choklad eller vår saffranspannkaka"?
Foto: magnabus

Det var disigt och regnade rejält idag när vi var där så vi avstod från både fika, picknick, mat och annat gott. Dessutom luktade det avlopp vilket inte heller förhöjde lusten till att inmundiga något. Vi passade dock på att köpa med oss lite goda kryddblandningar, bland annat en fiskkrydda till svärmor som jag hoppas hon blir glad för.

Nästa gång jag kommer till Gotland skall jag absolut passa på att göra ett långt besök och äta gott och njuta av de vackra vyerna.

Inga kommentarer: